God Jul!

Länge sen jag skrev jag vet.
Julstress och julångest har tagit kol på mig känns det som. Men bara en dag till sen ska jag slappna av och göra sånt jag gillar bara. Förhoppningsvis blir det Silasjärvi åtminstånde en natt också. Sen är det nyår, vad fan jag ska ha på mig då? Ingen idé att beställa något nu ändå. Äsch det kommer bli så fint så fint alltihop :) Jag kan ju alltid gå naken.

Missade bussen hem så nu sitter jag här hos Jonas, borde vara gullig och diska men det ska jag inte vara idag har ju bäddat sängen. Fick min julklapp av Jonas igår och han får först efter jul sin för den har inte kommit ännu...
OCh inte Sannas och inte Hannes heller, nå GOD JUL iaf!

Nu skajag springa till bussen.

Rederiet

Ja Hanna, vad gjorde du i fredags?

Ja först tog jag en stöd vila på Sannas säng medans hon såg en skräkis och jag försökte men somnade ju som skrivet. Kom hem tidigt, degat framför tv och sett lite IDOL inte riktigt mitt favorit pogram men jag blev överlycklig när Kalle kom till finalen. Åh jag kommer vara så glad om de kommer till snöfestivalen och vi får jobba med dem. Jag vet jag låter som en liten fjortonårig tjej men jag vill vara glad över det nu.

Nu ska jag se Rederiet- del 4 säsong 1.
Andra avsnittet jag ser idag. Och det är fint.


1 December

Jadu, dagen har spenderats i min säng och försökt plugga men blev mest att kolla efter julklappar till mina nära och kära. Jag tror jag ska göra någon raid och bara ge roliga saker. Fast det kommer inte hålla, kommer blir nått vanligt till de flesta som VANLIGT. Tror dock att jag har hittat sanna och jonas julklappar, och de är roliga iaf :)

Färgade håret på Zandra idag, det skulle bli brunt men blev rött och hennes egna hårfärg lös igenom på vissa ställlen. Fast kan ju färga om det sen om hon vill.

Skulle lägga upp bild på henne men den funkade inte så det blir på mig och kusin vitamin Hannes 

                

RSS 2.0