mys morgon

Äntligen!! Jess jag har en sån där mysig morgon. Frukost framför tv:n och ingen stress. Känns så himla bra för resten av dagen kommer bli stressig tror jag. Skola, bara en lektion men iaf, sen upp på stan, käka på Safari, hem och packa klart (om jag inte gör det nu på morgonen), buss till Sanna och sedan får vi la se vart det bär :)
  har lite att göra här hemma oxå kom jag på ju, tvätten ska upp från tvåttmaskinen för jag kan nästan tvätta nu :D

Nu ska jag äta klart och sedan tar jag tag i allt.


PS!

Vem är det som har tagit det sista i hjortronsylts burken och inte sagt åt mig?! Jag som åt fil och flingor så kände jag att lite hjortron till det här hade varit toppen, och så var allt slut! :O
 jaja så kan det gå, var ingen världskatastrof ju iaf som tur är...

I wish he never looked at me that way.

Ojoj, ensam hemma :)
  Fast kommer ändå inte vara här så himla mkt så det spelar ingen roll ju. Just nu sitter jag här med min kopp te och har förövrigt rengjort ugnen ska städa toan, dammsusa golven, plocka i mitt rum och sen kanske om jag inte har ont i halsen vara upp på gymet och träna. Och förståss så ska jag umgås med VärldensBästaSanna idag :) Vi ska sitta soffan och titta tv och vara lite sjuka båda två.

Jodå hemmafru är man ibland, men ska jag vara ärlig så tycker jag om det. Det är himla skönt sen när allt är städat. Och det på minner mig om att jag måste hänga ut mina sängkläder för jag har sett på "rent hus" hur mkt kvalster det kan finnas i sängen!! :O haha ohno jag låter som min... nja förästen jag låter som någon tant. Men rent ska det vara ju :) 
Sanna undrade varför min blogg var så "ful" tja det hände ju en olycka och allt raderades men jag ska fixa det när jag har tid och lust med det.

Måste även på stan imorgon och hitta kläder och lite annat till imorgon. Men skor skulle jag få låna av Sanna om jag inte ska ha pumps vilket jag inte tror jag ska ha...? Men som sagt jag hinner :)

Nu ska jag börja städa och dona kanske hittar jag något jag har sökt länge.

Så vem äre som är dum nu va? : )

Dåligt imunförsvar eller vad då?

Usch, jag har ont i halsen. Nee det här var inte planerat men sitter här med en stor kopp med te så det kommer nog lösa sig. Ska börjar göra färdig mig för skolan starx oxå : )

Såååå 2008?

Tja finns inte mycket att säga om allting just nu : ) kanske att jag fick en känsla av att hela min dag har påminnt lite om någon dag i juli 2008. Jag vet att det inte är sommar och det är inte speciellt grönt eller något sånt men det kändes på samma sätt. Precis på samma sätt.
  Just då, just precis då kändes det som det gjorde idag. Det gick inte att ta miste på bara!
Usch, jag vill inte ha det så. För jag vill inte såra någon och jag vill inte att du ska ta illa vid. Men om du bara sa till mig hur jag ska göra skulle det bli bra och ingen skulle behöva må dåligt för det.
Just så kändes det i juli 2008.
Jag ville så mycket och men jag ville inte såra någon och jag var för feg. Kanske borde man gå tillbaka dit och försöka igen?

Eller var det bara jag som hittade på allting i mitt huvud och ingeting av det där var verklighet? Inget hände egentligen, var det så? "Dumma dumma lilla Hanna, du tänker för mycket, du har för mycket fantasi..." hade du kunnat säga och klappa mig på huvudet.
  Nej, jag klandrar ingen utom mig, det var mig som det var fel på. Fast inte fel egentligen bara på det som spelades upp i mitt huvud.

Du gav mig chansen att få vara nära dig men jag tog den inte, vem var dum egentligen?

Morgonångesten knackar på...

Nja tisdagar är jobbiga på morgonen för: 1 Jag kan välja mellan två bussar en som kommer i tid men då får jag vänta hur länge som helst och en annan som jag kommer 10min försent med. Visst låter det jobbigt? Nja egentligen inte men till saken hör att vi har matte på morgonen.
 Katching! Där föll polätten ner va? Jo för det är ju så att jag inte gillar matte och därför tar det emot. Hmm... måste ta mig en funderare där om hur jag ska göra. De blir nog bra i slut ändan : )

Igår sonma en släkting in, han har lidit nog länge så jag tror han kände att det var dax nu. Har inte någon nära relation till honom något mer men visst det är ändå en släkting. Men en människa ska inte behöva lida på det sätt som han gjorde.
  Nu vill jag inte att fler i min omgivning ska dö på ett bra tag.

Söndagsöndagsöndag.

Söndag söndag söndag, det kan verkligen göra en att det känns som att döden är nära... lr nja inte i helg faktiskt för när jag vaknade i morse regnade det och då vände jag bara på mig och somnade om. Och vad mer kan man säga om den här helgen.. har inte ens kört en halv tank på skote. Vet inte om jag ska säga att det är possitivt lr negativt är väl båda i vissa fall. Men ett som är säkert, och den här är för min farbror, jag har kört 171mil med skotern!! :D Ha! Sug på den du Tobbe du trodde inte jag skulle klara det xD Vet vi är störda.

Igår kväll kom familjen Johansson och hälsade på lite. Hjalmar blev lite småkär i mig tror jag för tillslut så satte han sig i famnen på mig självmant och pratade med mig. Och det gjorde han minsan inte förut! xD

Snön smälter och det är inte så roligt. Gamlingarnas "nu är skoterföret slut!" hör man överallt. Inte blir det bättre av att de hör att mamma blev kvar i Rajjis heller. Mormor ringde och var oroligt för älven var ju "som ett öppet hav" men när vi kom dit var det bara vatten till mattan på skotern... Hmm men nu är det finast att köra ju! Enda stället där det var öppet var på Garboa och där sattsade jag bara och körde över det, what else to do?
  Gjorde en mkt dum grej igår, var och körde och fastnade (ovanligt?) och det värsta var att jag bara hade pappas avklippta stövlar på fötterna, ingen spade och satt och skrattade. Jo jag skrattade för hela situationen var så sjuk och det är bara jag som vet varför kan jag säga.
  Iår har jag kört som sagt 171 mil och fastnat hälften va alla gånger. Jag frågade Julia varför det har gått så i år och att jag inte körde fast lika mkt förut med Yamman och hon sa att jag chansar väl för mkt och tror att jag kan för mkt xD Den tåls att diskutera den frågan men ett är säkert att kul har vi haft :)

En cappucino och en dammsugare tack!

Sitter här med en mugg cappucino och en dammsugare. Jag vet det är tantvarning på mig men jag kan berätta att cappucinon var för likt kaffe, iaf den här sorten, så tja det är inte bra säger jag bara.

Men alltså jag vet att det är degsmulor som dammsugare är gjorde av men ack så goda de var idag! Tror jag är hungig...
Måste käka innan vi åker. Mamma har jobbat natt en vecka nu och har inte sovit mkt så det blir jag som kör till byn idag troligast. Hmm... ne men mamma ska inte sova om det var det ni tänkte nu, jag ville köra och mamma var trött därför kör jag :)
Ett år kvar så har jag troligen körkort! :D
  Jag har sån lust att skriva något roligt men jag kommer inte på något som skulle kunna vara roligt... Hmm... nja det klickar inte alls :O

Helg är det och härligt är det!! :D Buuuun snart och jag ska sooova när jag kommer fram. Ha en bra helg för det ska jag! :D


Tjuvlyssnat.se

Två fyllon sitter längst bak i bussen. Fyllo 1 mumlar något.
Fyllo 2 (tar fram en öl): Här.
Fyllo 1 (börjar snyfta och säger): Tack, du vet verkligen hur man berör en människa.


Grattis Mamma!! <3

Idag fyller min mor år!
Hela morgonen gick jag och tänkte, måste komma hem så jag inte missar att gratta mamma ikväll!! Men hade ju träffat mamma hela morgonen tänkte inte på att hon fyller faktiskt år på morgonen oxå... Ibland är jag rätt blåst xD

Idag skola, stan och gymet innan jag kom hem och åt, åt, åt och åt! :D
 Var som sagt på stan och inhandlade en present åt mamma. Underkläder... hmm den var hon inte beredd på iaf kan jag säga ;) Var till och med rätt storlek på kläderna, tack Moster Ingrid.

Läste barnböcker med inlevelse idag i skolan och tja... jag tycker jag är rätt bra men det är ju bara vad jag tycker xD
Jag hör ju inte mig själv på samma sätt som andra ju..

Jo just ja, tänkte dra till med någon stoooooor lögn om att jag ska ut och supa och vara så packad att jag inte kommer komma ihåg något i helg. Bara för att jag fick reda på att båda mostrarna läser det här. Hade varit rätt kul men vill inte driva med dem så himla mkt :) Jag visar bara kärlek när jag driver med folk det vet ni väl?
  Mamma berättade att man tjärnar rätt bra om man är kontaktperson åt någon så jag tänkte bli sån men Hannes ville inte ställa upp eller han sa inget om att han var med på det men tror inte han vill ha mig som kontakt person xD För jag berättade om massa dumma saker jag har gjort och han bara titta på mig som om jag var korkad. Det är min Hannes det!! :D

Nu ska jag titta "walk the line".

Finns här för dig <3

22 april 2009

Nu sitter man här mätt och glad, som en kexchoklad? :)
Jo så tror jag att det är. Väntar på att pappsen ska komma hem så att jag kan fara iväg till ett ställe och göra lite saker. Idag fick jag och Mia veta att vi ska vara på Kebne på våran apu nu behöver vi bara veta vad vi ska ha med oxå. Så man inte tar med sig alldeles för mkt saker eftersom vi måste troligen bära allt dit upp och det är ca 2mil ju. Fast mamma sa att kanske pappa kan flyga upp sakerna och kanske oss oxå. Men inget är bestämt ännu och än är det ett tag kvar.
  Jag och Sanna ska åka till Paulina den 7maj, först till Luleå och shoppa sen till Kalix men nu visade det sig att vi har nationellt prov den torsdagen men det skulle vi kunna få göra nästa provtillfälle.
Dock så har jag större bekymmer än det, jag har för hög frånvaro i skolan... Och nej det är inte så att jag skolkar för sånt gör inte jag. Tror det är för att jag har varit sjuk rätt mycket nu den här terminen och varit ledig två dagar. Men sjukdom borde inte räknas tycker jag. För min skull skulle jag kunnat komma när jag hade magsjuka men hur kul är det för de andra kanske? Nej, det är inte kul detta men jag ska börja komma i tid till alla lektioner nu i alla fall så att jag kan vara borta de där dagarna i maj.
  Som tur är har jag ju mina kära klassisar som påminner mig att gå i tid till lektionerna xD Kanske leder detta till att Tu1 kommer mer i tid till lektionerna? :) Fast vi är rätt bra på det redan ju<3 
 
Snart helg och jag kan knappt vänta, fast egentligen så har jag inget att längta till men kanskekanske ska Hannes med till Rajjis och det är ju kul. Får troligen inte ha min skoter i fred då men what to do?


Kenny Starfighter!!

Var och kikade Kenny begins och den var svinigt rolig!! xD Måste säga att den var värd att se, hojja jag måste se till att införskaffa den någon gång. Kan ju skylla på att Zandra vill ha den va?

Påsk lovet 2009 :)

Gillar bilder och jag gillar påsken så här kommer lite bilder :) 

   Jag har mina ideér :)                           
    Pappa och jag :) 

    Rajjis Påskkärringar var i farten även i år + Julia som var chafför :)

   Sötare får man leta efter :) 

    Stolt pappa om fotar sin dotter som just fått sin första harr på pimpel :)

 smygfotat.se                  
 min lilla Akkis som är förkyld nu <3

 Leka i snön.                   
  Världens bästastebästa Julia!!<3 

 Jag är alltid med på ett hörn och gör till mig :)  

 Smutsiga men ack så glada<3    
 Och han säger att jag skämmer bort hunden...
                                                                                                                                                 
 Min kära moster gillar att pimpla och är det kallt ute sitter man i arken :) 

 Familjen Annorlunda 

                                                                                                                                         

Håll mitt hjärta - Björn Shifs

Fick sluta tidigare idag pga att vi gjorde våran redovisning om framtidens Kiruna idag och hade inget att göra.
Hämtade Tilda från dagis och har pratat lite minnen med mor min xD tja vi kom inte fram till något vettigt precis men kul var det.

Gav även min klipptid åt Johanna B så jag har varit givmild för idag känner jag :) Men ska ju till Paulina samma vecka så hon får klippa lite ;)
Ikväll blir det bio med Sanna!! :D

Nu väntar jag på maten bara.

Skoooola imorgon.

Nu sitter man då hemma och tja, det är inte kul. Hade en rätt kul kväll igår med folk i stugan. Vissa betedde sig som 18 fast de var 40 xD Men kuligt slut på en vecka i skogen iaf.

När jag kom hem hann jag bara duscha och sen över till Sanna och prata massor och åt skorpor med te. Mysipysigt. Har fotat mycke under lovet och tänkte lägga upp några bilder men det kommer imorgon.
Min knallkork har blivit sjuk och hostar och låter konstigt så pappa ska ringa till vet imorgon så att vi får vara dit med henne :)
 Nee att sitta i stan och veta att man egentligen inte gör någon nytta är inte kul! Jag har ångest över skolan fast det inte är något att bekymmra sig över men om vi ändå inte gör något nyttit där kan vi väl lika gärna inte göra det alls?

Har läst bloggar till tusen nu och kikat bilder till tusen så nu vet jag minsan vad folk har sysslat med de senaste dagarna :) Nött "cecilia lind" en hel del oxå, Julias syrra spelade den i Rajjis och nu gör jag oxå det :)

"Stjärnorna vandra och timmarna fly
och Fredrik är gammal men månen är ny.
Ja, Fredrik är gammal men kärlek är blind."
(man kan nog diskutera texten många gånger)

Är hungri och trött men orkar inte hämta mat, ibland suger livet...

Sista natten med gänget.

Sista kvällen här i Rajamainen nu för lovet, känns... hmm.. nja vi sparar det tills någon annan gång :)
  Igår satte vi upp arkarna på älven där har jag och Jullebulle sovit. Jag gillar henne så himla mycket ska ni veta!! <3  Innan vi skulle sova försökte mamma och Bosse så klart skrämma oss men det funkade inte så bra kan jag informera er. Vi fiskade lite men ingen fisk blev det men mycket trevliga diskutioner hade vi. Plus en ripa utanför som jag försökte härma men tja det gick ju som det gick. Det var även kokhett inne i arken och jag tog av plagg efter plagg medans Julia hade till och med två par yllesockar på sig.

Idag var vi upp till Oggåjokk och gjorde ved till en stuga där, Jag, julia och hennes far. Det var snorkallt på morgonen att jag höll på att förfrysa ansiktet!! Älven är slog igenom lite på vissa ställen men det är annars kanonföre överallt och det ska bli kallt resten av nätterna den kommande vecka så föret lär hålla i sig ett bra tag till.
  Vi körde lite där borta i stugan mellan att vi hade staplat ved och... tadammm!! Hanna välte skotern och rullade/flög av. Hade inte jag haft ryggdyna på skotern hade den troligen rullat vidare och på mig xD Men som tur så var ju Julia med och hjälpte mig att välta tillbaka skotern.

Nu ligger jag här i sängen och funderar på vad jag ska göra...Nja inte mkt nu igår var det hur trevligt som helst här :) Men nu är det lika mycket drag som på ett pensionärshem. Inte mycket alltså. Men ska väl tja sova snart ;)

Kiruna, imorgon kommer jag hem!!

I väntan på maten.

Sitter här uppe hos LG just nu och väntar på att få mat, min största glädje här i livet känns det lite som xD
 Idag var vi upp till Kourmakka (stavning ingen aning) och tja det var väl sig likt som för 15år sen och samma renar var där oxå sa pappa. Annars händer det inte allt för mycket här, drog en sovmorgon till 10.30 idag kändes bra det. Hmm jag vet intressesmurfarna hoppar högt :)

Igår hämtade jag farmor hit. Redan i nerförsbacken från Silkimoutka kände jag att detta skulle bli en lång reda eftersom farmor skrek "inte så foooooooort!!!!" nåväl det gick väl ca 40km/h resten av vägen hit, alltås 1.5mil...
  Vi fiskade lite i bäcken och jag och Lisa såg en lake i våra pimpelhål tur som var det att ingen av oss fick upp den. Det hade inte varit så roligt. Men vi fick en Lake i en av våra saxar som vi har i älven. Lake nummer 2 till och med. Synd att lakar är så fula bara xD Mamma råkade få saxen smälld på handen och det var ingen vacker syn det blod som rann och en Hanna som letade plåster. 
 Nu känner jag att imorgon får det komma mer folk hit, det är ju tråts allt helg ;) Det viskade en fågel att en rolig filur ska komma hit imorgon men det vet jag inte om jag ska tro på för det hör jag för ofta att han ska komma hit. Men men man kan ju hoppas.

Som ni märker så har jag ingenting att göra.. Nu kom det visst någon hit. Ska väl ta och gå och titta vem det är iaf :)

Ps.

Jag kommer inte hem fören nästa söndag så det så! :D
Jag vill bara inte och Julia höll en predikan om att snart är snön borta och då kan man inte köra skoter :D

Just ja, jag var på dåligt humör för någon dag sen när vi var och fiskade. Gissa vad jag gjorde, jo jag tog skotern och körde in i en snödriva och satt där och tjurade. Pappa räddade mig än en gång och magnus undrade vad jag egentligen tycker är roligt. Han kom fram till en sak. Min skoter <3 :)

Rajamainen

Jodå jag lever, sitter i stugan ovanför Soppero och trycker. Har varit här sen i torsdags och tja det har varit lungt om inte annat men kul mestadels.
 Har kört ca 20mil skoter lr något sånt tror jag? :)
Lite som har hänt här då:

Kört skoter som tidigare skrivet.

Fastnat i en bäck 21.50 och pappa var i bastun, det var bara för honom att hoppa i kläderna och komma ut och hjälpa mig. Jag stod där brevid och skakade tills pappa kom  för jag var så rädd jag såg bara allt vatten. Men sen visade det sig att det kanske var 20cm vatten just där xD men tur så hade jag min julia där som hjälper mig alltid när jag fastnar och bara tjorvar till allting <3

Skadade handen vid ett tillfälle med handen och den har gjort ont i några dagar nu, tja förra året foten och nu handen, vad nästa år? xD

Hört snuskskämt av folk jag inte ville höra såna av, haha det var så illa att julia inte kan se personen i fråga i ögonen något mer.

Grillar, fiskat och umgåts med Familjen Annorlunda :)

Åkt skidor med Tilda och hon har blivit så duktig nu så hon kan ta på sig skidorna själv!!

Haft tjejsnack med Zandra och Lisa (10år båda två), tja de grillade mig i princip  :O

Och tja jag har gjort mer oxå men inge roligt att höra allt ju ;)
Idag snöar det ute och inte ens Akka vill gå ut. Hm... får väl hitta på något. Pappa åkte till Karre och jag ville egentligen följa men jag hann inte med och nu får jag sitta här och ruttna. Kanske göra lite matte?....nja det tror inte ens jag på ;)


Matte

Sitter här i skolan än en gång och väntar (eller inte!!) på matten, och nu kom Ann... Aja mer sen!

GODKÄND!!

Ohja jag klararde jägarexamensprovet!! Dock kanske inte de bästa resultaten men jag är så nöjd som jag bara kan bli! Hade trots allt bara fel på vapen frågorna och några om fåglar. Jag ska inte jaga fågel i första hand i alla fall och vapen lär jag mig med tiden :)
  Satt där och tittade på när tanten rättade mitt prov tittade jag fel och trodde jag hade 6st fel på sista raden och jag hade redan 5fel då tänkte jag "det är kört..." men så hörde jag henne säga "jag slapp underkänna dig!!" det enda jag sa var typ "YESS!!" och skrattade :)
Ska och lämna ett kort  på mig dit så att de kan göra ett licenskort åt mig, nu återstår bara skyttet sedan är jag klar för höstens jakt! Jag var så glad när jag gick från Jakt och Fiske så att jag gjorde ett glädjeskutt där på bakgården, spelar ingen roll om någon såg mig ens!! :D
 

6 april -09

Nu sitter jag här och pluggar till Jägarexamen imorgon, vi får se hur det slutar. Men jag hoppas på ett bättre resultat än förra gången iaf :)
 Idag när jag och Akka var  ute på en promenad så testade jag ett av Sannas tips, när Akka inte lyssnade och sprang iväg från mig sprang jag därifrån och gömde mig bakom en buske, jag slängde mig i snön xD
Akka kom rusande efter skoterspåret och förbi mig, hon gnällde och skällde. Jag hade inte hjärta att ligga kvar så jag fick ropa på henne. Hon såg så lycklig ut när hon hittade mig!! Tror jag såg lika lycklig ut jag oxå :) Fatta jag som inte ens ville ha hund...hmm detta trodde jag inte förut <3

Imorgon börjar jag 11.20 innan det tänkte jag fixa lite här hemma och vara och träna på gymet. Pappa sa att farfar skulle komma till stan så han kanske kan köra mig upp på stan till och med :D

Här kommer lite bilder från helgen:



Sekkustugan, stannade här och skrev i gästboken lite :)





Var fint väder hela vägen till byn :)


Hanna <3 Snö!!

Nu ska jag plugga vidare :)

Har du sett Tommy?

sitter här i skolan och gör ingenting, får egentligen gå men palle som jag ska på stan med sitter ju hemma i Tuolla så orkar inte gå ännu xD
 Funderar på att gå till pappa och lämna väskan så att jag inte behöver ha med den på stan? Fast ska ju och träna? Men kan ju åka hem sen och käka och sedan iväg till gymet?
 Ojoj nu sprang Jonatan och Johannes förbi här i värlödens fart!! Men ingen skada skedd :)
Nu var Andreas och frågade vart Tommy var, nyss var Johanna här och frågade samma sak. Men ingen vet vart Tommy är nu... Den mannen är borta hela tiden!
Så många frågor så få svar idag känner jag, nu ska jag fortsätta att göra ingenting till klockan är fyra :)

5 april -09

Helgen är över och jag överlevde.
Tog dock en sovmorgon igår till halv åtta så kom inte iväg till OK fören tjugo över åtta. Där träffade jag Tommy som undrade om det inte går några vägar till soppero? 

 Tobaksleden blir bara kortare och kortare ju fler gånger man kör den? Det känns som det för den här gången flög tiden bara iväg, med musik i lurarna, strålande sol och tanken full vad mer kan man begära? :)
Stannade i Sekku och skrev i gästboken lite samt sträkte på benen lite sen vidare. Jag säger bara en sak, när man kommer ut på älven i soppero blir man så lycklig för att man är framme xD
 Blev att stanna till hos mormor som inte var hemma och lämna lite saker sen vidare till Rajamainen.
Fick frukost när jag kom dit vid 11.00 lr något, något försenad frukost!
Körde skoter med Julia hela dagen därborta, hade ju bock syrran på skotern oxå men hon fungerade som en extra tyngd bara. 
 Samma sak idag, massa skoter bara och några fina avhopp från skoter. Fast egentligen så ramlade jag ju, gled på mage fram på snön vid ett tillfälle (?) Var sånt fint väder och mycket mjuksnö på vissa ställen så det nådde upp till höfterna på mig.
 För att vara ärlig, denna helg var den bästa helhelg som jag haft på länge!! Snö och skoter= lycklig hanna! :D

Nåja nu är det stan några dagar sen tillbaka till byn :) ser fram emot påsklov nu, orkar inte med att vara innen när det är sånt fint väder. Jo, just ja jag är röd/brun i ansiktet nu xD

Som en bortgången person skulle ha sagt om min näsa "haha, röd potatisnäsa!!" "oj sa jag det högt?"
Nu sängdax kommer bilder från helgen imorgon när jag har hittat kameran :)

Det finns inga bojor eller band som kan hindra mina tankar från att flyga iväg.

På redovisningen spelade jag upp min och mosters låt, det gick bra fast jag inte viste vad jag skulle säga. Kom ju på allting i sista minut. Men det är en ramberättelse i alla fall :) känns bra att klassen tyckte den var bra och inte som jag trodde det skulle bli att de skulle tycka den var kass. Kändes lite olustigt därför att spela den för den betyder mycket för mig ju. Men det gick ju bra!! Berättade dock inte historien om den det blir nästa gång :)

TT ikväll! Var hur mysigt som hellst. Alla satt på golvet och Lasse Lindh spelade massa braiga låtar. Det var kanon bra :) ville dock inte ha någon kram av honom för jag gillar inte kramar kan vi låtsas om, men fick agera fotograf åt Sandra och tja... det blev ju bra bilder, eller hur?

Efter det var vi och hälsade på Andreas lite grann, där var det lite folk och vi hade lite kul : )
 Vi drog till Statiol och åt lite kvällsmat och sedan åkte jag, Palle och Sandra buss hem så nu sitter jag ensam här och ska väl sova om ett tag, Tänkte ju åka till byn imorgon vid sju (?)
 Måste tanka innan, kom ihåg hanna annars kommer du inte långt på den vägen.
8mil till byn ensam igen, tja det är härligt faktiskt :) haha stannar skotern så blir jag kvar där jag är. Aja men det kommer gå så bra så ju, sen upp till Rajamainen och bara chilla, köra skoter, kanske fiska lite och umgås med underbara människor!! Jag älskar livet just nu!

Nu ska jag sova så att jag orkar vakna i tid imorgon. Gonatt.


2 April -09

Denna dagen började så bra, redovisningen gick fint och Tommy lät mig gå tidigare.

Hanna (kommer in i lärarrumet): Tommy, kan jag prata med dig?...
Tommy: Det låter allvarligt!
Hanna: Nja inte riktigt men jag skulle behöva gå lite tidigare idag.
Tommy: Varför det?
Hanna: Jag ska och göra teroiprovet till jägarexamen.
Tommy: Men då är det ju allvar!

Klart jag fick gå tidigare. Innan jag skulle gå så blev jag jätte närvös inför mitt prov!
Vet inte varför men det blev bara så, mamma kom och hämtade mig och körde mig till Jakt och Fiske.
Tanten där var lite speciell men trevlig. Fick lämna telefonen hos henne och sätta mig i ett rum ensam och svara på 70 frågor. Tog lite mer än en halv timme. Kändes så där, inte bra men inte dåligt heller. Fick sitta och se på medans tanten rättade.
 Hon var så positiv "ja då ska vi se hut många fel du har då".
Efter första raden så sa hon "ja, det verkar som att vi ses en gång till" ojoj hon var mer positiv än jag någonsin har varit!!!
Äsch, kan säga att det gick åt skogen och jag ska göra omprov på tisdag nästa vecka. Vad ska man säga? Tja bättre lycka nästa gång? Eller Plugga mer nästa gång!

Shit

äsch nu förstörde jag den här ju xDaja jag fixar det när jag har ork och lust till det..

1 April

Jahapp. Hanna är åter igen sjuk och hemma sittande, men vad ska man göra det är bara att leva med allt snor och kliande ögon och allt vad det nu är och se till att vara på fötterna igen.
 Just nu sitter jag här med Tilda som oxå är sjuk och vi gör inte så mycket nyss sjöng och dansade hon till "rosa helikopter" det var riktigt bra gjort av henne!
 Fundera på vad jag ska hitta på. Nu kom mamma hem med lite böcker från skolan som Sanna var gullig att skicka med henne :) Tack nu halkar jag inte efter iaf.

Vilket skämt alltså, det är 1 april + varmt väder ute och jag är sjuk. Jaja men nog kommer jag och Tilda på något snart vi kan göra, kanske fixa Tildas hår? Eller varför inte städa mitt rum igen? xD


RSS 2.0