Silkimuotka

Kom fram till farmor hel och ren igår. Trevligt trevligt, först Nisse Bals som körde så jag behövde inte ens betala bussbiljet. Sen efter bytet i Vittangi så var det Tage som körde och då bad jag honom stanna vid korsningen till farmor och det gjorde han. Det är bra med kontaker.
Och idag var det då den stora "Hanna kör skoter för första gången iår dagen"
Först åkte vi till mormor och hämtade mina skoter kläder. Jag körde och farfar höll i sig.
Sen hem, fick igång skotern fast den hade stått ute under natten, tankade sen när jag skulle starta den igen så var batteriet tomt. Jahaa tänkte jag men vägrade att ge upp min dag, hämtade boostern och farfar och fick på så sätt igång skotern. Hann väl köra ungefär en halv timme, då körde jag på en tuva på en myr. Pappas skoter är stor och jag är liten, jag flög av och skotern välte. Höll på en timme med att försöka få upp den igen, den hade hamnat så att den låg ned på hela vänster sidan. Försökte till och med med att vincha upp den, men funkade inte så lätt utan sån spännbands grej. Nåväl ringde till pappa om han kunde fixa någon som kunde hjälpa mig. Men ingen kunde så farfar fick komma ist. Fast han har bråck och allt... Nåja vi fixade det tsm och han undrade varför jag inte hade ringt honom på en gång. Sa att jag var ju tvungen att försöka själv : ) 

Nu har inköpslistan till min skoter blivit längre. Efter att jag har fått den så ska jag införskaffa spännband och en liten spade och sånt növändiga saker till att ha i lådan : ) 
Nästa vecka kommer den. Jess!. 
Farfar värmde bastu åt mig när vi kom hem för han sa att jag måste ha frysit. Tack! Den behvödes för jag frös faktiskt lite . Insett nu att jag kanske  måste bli lite mindre envis i vissa lägen... Men imån ut igen! Tidigare så jag inte behöver vara i mörker:
Jo och så skickade jag en bild på skotern till pappa, han visade den åt moster och Magnus. Magnus var rädd att den hade gått sönder, och mostyer undrade om jag hade gråtit. Pappa svarade: "det är en ski-doo den kan rulla runt utan och gå sönder och Hanna gråter inte för sånt där ju!" Haha min pappa är bra ;)

//Hanna


Bara, bara vara vänner :)

ja då ska man åka till Silkimoutka. Tänkte först åka till Kukkola men orkar inte, jag vill köra skoter nu! Så lätt att ordna är bara att packa väskan och dra vidare till byn :P

Nu drar jag höres på Måndag.

//Hanna

Mitt liv.

Ja, då har man kommit hem från Norge och Finnvik. Hel mysigt ställa med hel mysiga människor. Har haft lag tävlignar vilket laget jag ingick i vann. Jag, Inga, Sanna och Ks. Vi är så grymma vann ju Nollningen oxå. Oslagbara kan man säga. Ne ska inte skryta för kommer den dagen då jag förlorar oxå.
Redovisningen på krigsmuseumet gick kanon den oxå, alla var svinbra!! Intressant och allt ju.
Buss resorna var dock inte lika kul. Skulle ha fortsattit nu till Vyöni med Hannes och dom men orkade inte för jag har åkt buss i en vecka nu känns det som... Förlåt. Men men. Kul hade vi i Finnvik.
Hade uppdrag man skulle göra. Jag skulle säga "Hörde ni! Spökar det?" haha sa det när Göran berättade spökhistorier. Johanna blev rädd och Sanna visste att jag ljög. Sanna skulle säga "ser ni örnen?" jag trodde lite på henne. Och Elin skulle berätta om när hon fick en lax. Det trodde jag på! Sandra skulle gnälla "När ska vi äta?" Det blev vissa lite irri på. En del fick lättare och en del fick svårare uppdrag. Göran spådde oss oxå. Jag kommer bo i någon by och jobba som förskolelärare... Jag höll på att börja gråta då.. Jag har mina drömmar och blir det som han sa så kommer ingen slå in.
Men bara för att han sa så, ska jag ge mig attan på att jag ska förverkliga någon av dom. Första: Driva företag med pappa. Jag är ju redan nu på god väg. Sekreterare typ ju.

Och i tisdagskväll var jag, Sanna, Minna och Elin ut en sväng. Då blev vi överfallna av några. Misstänker att Bals och Johannes var med där? Snödränkta... Snöbollskrig igår oxå. Blev ordentligt snömulad av Bals, har han något imot mig? xD
På kvällarna läste Inga spökhistorier åt oss när vi skulle sova. Det var mys. Första natten spillde någon ut yogurt oxå. Det var rätt komiskt, dom kämpade med att torka upp det medans dom skrattade. Ojoj kort sagt vi har haft kul ;)

//Hanna

Hemma och bort igen.

Kom hem igår från Kukkola, trevligttrevligt var det där. Shopping och mys är bra kombination måste jag säga. Trotts misstag och olyckor mest gjorda av mig så klarade vi oss finfint där i byn.
Busschauffören till Töre var gnällig och blev inte glad när jag råkade plinga... nåväl men sånt händer även den bästa(vill säga mig)

Nu har jag packat klart, imorgon bär det av till Norge med Tu1. Mysimysi :)
Ser fram emot det nu faktiskt.

Dagens saknad: Helt klart Markus.
Sanna och jag satt i bussen och helt plötsligt sa Sanna: Jag minns inte hur Markus röst lät...
Det var fäldigt fint sagt.
Hoppas att vi hittar på något tsm snart igen :)

Men måste sova nu för ska upp snart.

//Hanna

OjsanHejsan

Imorgon bär det av mot Haparanda och Kukkola. Ska bli skönt att komma bort lite nu tycker jag, inte bara för att vi ska på IKEA och allt utan oxå för att bara komma bort helt enkelt. Få vara med folk jag gillar och så.
Malin och Sanna har ju då som sagt lite finansproblem medan jag... ja... jag är en Leastadius, jag är snål och jag gömmer saker. Och när man väl hittar allt är det ju kul.
14.50 går bussen från bussstationen och är framme vid nio i Kukkola. Rätt länge att åka buss... Menmen sen är det ju över.
Nix nu måste jag iväg till jaktkursen sen.

//Hanna.

Min pappa är inte som alla andras pappor xD

Jo glömde, pappa tittar något pogram om pingviner. Så utbrister han, det är hanarna som kläcker äggen!! Och matar dom och allt. Så frågade jag vart är honorna då? Pappa: haha dom är väl utomlands dom xD Haha min far är för hälig.

Som igår när han skulle prova byxor innan PEAB festen, så kom han in i mitt rum och frågade hur dom satt. Dom var fina sa jag, så drog han upp tröjan och dansade framför min spegel och skakade på magen xD Och den är inte liten den, och så skrattade han åt sig själv och dansde lite till. Så sa jag att du vet väl att det här kommer hamna på min blogg?
Han sa ja och så frågade han om jag ville ha ett kort? Haha sa att jag kunde ta en film ist och lägga upp xD
Min far i ett nödskal, showman in i grunden och betongen.

Hoppas du läser det här pappa <3

Hejsan

Lördag kväll och gissa vad jag och Sanna ska göra. Vi ska spela spel!! :D haha fasikken vad kul det ska bli, men kan knappast toppa gårdagen. Vi tittade disney filmer, Robin Hood och Snövit.
Walt Disney var nog en av dom finaste människorna som levt tror jag. Han är min nya förebild, men Lars Törnman är inte långt efter.
Snart måste jag nog ta och fixa lite mat, ska laga vofflor. De är gott <3 men ännu så är bara jag och pappa vakna så ids inte börja ännu. Mamma sover för hon har jobbat natt. Jag är bara glad att hon sover för hon blir så grinig när hon inte får sova. Och Tilda sover för hon är trött, och Zandra är ute på byn någontsans...

Nåväl det var allt.

//Hanna.


Fredag hela veckan.

Hejsan, hur ska vi sumera den här veckan då?
Vi har haft två prov och läxförhör den här veckan. Lite ovanligt hos oss på turism. Men det gillar vi.
Jag har varit på badis med systrarna.
Och jag har umgåst rätt mkt med vännerna.
Låter faktiskt rätt bra nu när jag tänker efter. Nästa vecka är det 4 1/2 dag skola sen bär det av till Kukkola! Längtar så, allt är fixat måste bara kolla upp lite tider och bestämma maten som vi ska ta med. Kanske höra med Granströms så att dom vet att vi kommer till dom om det skulle vara något. Fast iof en överaskning är ju aldrig fel.
Bara vi inte missar bussar och sånt för det skulle bli lite jobbigt, men i värsta fall får jag ringa Stefan lr Rut. Det kommer lösa sig.
Ihelg ska jag vara hemma igen eftersom det är PEAB fest ikväll och då måste jag vara barnvakt.
Jo, och Sanna påpeka min SÄRSTAVNING. Okey så här ligger det till, jag hade lite problem med stavning men nu kan jag ju stava bara särstavningen som är problem men jag försöker och ibland funkar det inte.
Har haft såna dära tal/skrivpedagoger mellan kanske ettan och sjuan? Alltså extra lektioner så att jag skulle bli bättre.
Ibland läs lektioner och i bland stavning. Hände bara ibland men ändå så var det jobbigt tyckte jag. Kändes som om jag var korkad och inte lika duktig som dom andra. (vilket jag inte var)
Nå väl nu är det över och jag måste väl säga att det var värd det. Annars hade det varit värre : )

//Hanna

Drömmar, kan man nå dom?

När jag var mindre ville jag bli pilot. Stridspilot för att vara exakt.
Pappa ville oxå det, mamma var oxå på.
Nu har jag funderat lite. Kan jag bli det? Om jag verkligen vill?
Att få vara uppe bland molnen är härligt.
Minns första gången jag flög. Jag kan inte minnas att jag var rädd.
Det var i en sessna (har jag för mig? kan inte stava de). Kiruna flygklubbs, tsm med mamma och pappa.
Jag ville göra en loop. Haha de ville inte pappa.
Pappa har haft flygcertifikat sen jag var liten. Men nu flyger han inte lika ofta. Men ändå jag ska fundera lite till på min dröm. Jag kanske kan placera in den någonstans i mina framtidsplaner.

 Jas 39 gripen.
Hade inte varit helt fel att få kontrollera en sån?

Men min favorit är ändå:
 P-40 warhawk

Ska plugga nu lite sen till sanna : )

//Hanna, framtida pilot?


Turismpogramet 08 <3

Idag kom då klass kortet. Det var jätte fint! :)
Datorn tjorvar så kan inte visa upp den här tyvär.
Jobbig dag  idag, har liksom rullat på allting och jag har glidit med som vanligt alltså.
Skolan först i kanske två timmar sammanlagt. Sen hem och käka och plugga lite. Upp på badis med systrarna och Cajsa. Simmade i tjugo min resterande tiden lekte jag med Tilda ungefär : )
Efter det snabbt upp från badet och duschade, klädde på mig och Tilda. Som inte ville sammarbeta för fem öre. Blåste håret lite fort och iväg till kursen.

Gubben som är ledare där snackar bara fortare och fortare för varje gång vi är där... Hinner inte med, speciellt inte när man är trött och bara vill hem.
Menmen, kom hem iaf. Letade historie häftet som är spårlöst försvunnen, ligger troligen i skåpet i skolan.
Mamma sa att jag skulle få en kalender i julklapp så att jag kan skriva in allt jag behöver komma ihåg. Eftersom att jag inte är så bra på att komma ihåg.
Efter många minuters letande gav jag upp, och började på pappas företags sida. Det gick inte bra. Ska höra med den där Ajun om han kan lära mig lite. Så att jag kan börja sköta det tekniska till företaget.
Känns som om jag håller på att bli en del av det, pappa skrev till och med att det var jag som hade skrivit ett meil åt en kollega fast det var han. Det lät mer seriöst tyckte han

"/Hanna Romark.
Lapland Tourist & Serivce"

Är inte illa det. Och sen när vi åt kvälls mat hittade jag en ski-doo tröja som jag vill ha : )
Rosa med ski-doo märket på och kyssmärke på baksidan.
Det var allt jag ville säga. .

//Hanna (Lapland tourist & service ;))

Kex <3

Tisdag kväll och jag har tittat DH med tjeorna. Myspys i pauserna pluggade på diverse plugg ting.
Haft rätt chill dag idag iaf i skolan, kom hem trött och massa läxor. Då skulle jag ut och jobba lite men det gick över fort och så fick jag åka hem och plugga igen.

Och när vi skulle till badis gissa vem vi såg!
Haha, Lars Törnman :D
Gissa vem som började fnittra xD

Ja det tål att tänkas på.

Har ingenting att skriva om känns det som.
Ne sova kanske, börjar 12.05 imorgon :P

//Hanna

Are we human?

My hands are cold.. efter ett bra tag här : )

Den här veckan verkar bli lite jobbig, massa prov/redovisningar/glosor och sånt.
Skulle på badis med vilda Tilda och Fanny idag men det utgick eftersom jag var tvungen att plugga. Men timmarna innan jaktkursen är bokad till bad ist :)

Företaget verkar arta sig i skolan oxå, mitt i allt ringde Zandra oxå.
Balsen och Sanna trodde jag snackade med dom först men sen insåg att jag pratade i telefon.
Halva klassen är förkylda men ingen har tid att vara sjuk nu, inte ens jag.

Och för en gångs skull funkar ned laddningpogrammet :P
Halelulja för de!!

Och en sak till, hur kommer det sig att hösten/vintern drar fram massa känslor?
 Allt går bra resten av året. Men sen när det börjar mörkna och det blir kallare, då saknar jag någon viss typ.
Alltid o.O
Funderar på att gå på någon kur så att det inte händer igen. För när det händer då kan jag inte tänka på något annat och inget fastnar i mitt huvud.
Som om ingeting räknas heller. Bara mitt eviga tänkande...
Och jag kan inte prata om det som jag hade velat heller...
Usch det här får gå över snart annars så vet jag inte vad jag gör...

//Hanna


Är det en chokladkaka du har i fickan eller är du bara glad att se mig?

Jag har bara en choklad kaka i fickan, men jag är ändå glad att du läser det här : )

Sitter nu hos Sanna och fixar lite inför resan till Haparanda.
Buss + pris+ simhalll.
Alla vet ju att jag måste simma varje lördag spelar ingen roll om jag inte är hemma.
Ne skojja bara. Men ifall man nästan dör så måste man ju duscha och då är badhus bra ställen.
Har vårt veckliga måndagshål nu, vi gick hit för att rasta Sannas djur lite :)

Nu till det jag skulle göra här, sammla fakta x)

//Hanna.

Farsdag <3

Söndag idag och jag har varit rätt kreaktiv idag oxå.
Först sov jag jääätte länge, skönt : )
Sedan målade jag helt klart alla stolparna.
Sen bakade jag, Fanny och Tilda en farsdags tårta.
Och sen har jag fortsattit på mitt "jag ska rädda världen" projekt. Jag ska sy tyg kassar åt min släkt :) På så sätt måste jag ju ha kommit en bit på vägen va?

Och morgonen började ju då med massa skrik från massa barn, men vet ni. Jag blev inte arg på dom, det var något nytt.
Och mina föräldrar tyckte jag kunde skriva om våra familjemiddagar.
Visseligen så åt vi ju pizza idag men jag kan berätta om det ändå.

Först ropar mamma lr pappa att maten är klar.
Oftast ropar någon tillbaka, jag kommer snart!
Sen när alla väl är vid bordet, lr alla utom Zandra oftast, så börjar vi äta.
Zandra gapar och skriker så man inte får ett ord i världen.
Troligen så skriker jag då, LYSSNA PÅ MIG DÅ!!
Ja och till slut får jag ordet efter mycket stridande.
Pappa drar något skämt, sen när alla börjar bli klara och väntar på att jag ska äta klart då kryper Tilda under bordet och nyper en i tårna... Jag brukar råka sparka henne lite lätt för jag är så kittlig... Förlåt.
Sen när det endast är jag kvar, då börjar dom resterande i min familj prata om bajs och liknande... Jag mår illa och håller för öronen och försöker tänka på annat.

Sedan:
Zandra säger något elakt åt mig.
Jag säger något ännu elakare åt henne.
Zandra slår mig massa.
Jag väntar på att få till ett bra slag.
Zandra gråter.
Mamma blir arg på mig och säger åt mig att sluta.  
Jag skrattar eftersom Zandras gråt låter lika fult och till gjort varje gång.
Zandra blir förbannad och skriker.
Pappa säger åt oss att sluta.
Tilda nyper i tåna.
Jag säger åt henne att sluta.
Tilda skrattar.

Ja och till slut då, när dom andra har lessnat på att vänta på mig, då lämnar dom mig och jag får sitta där ensam och äta klart. Maten är vid det här laget lagom kall och slibbig :)

Idag var det då farsdag och allt, pappa får en tårta.
Massa grädde och masané (kan inte stava det) kräm, så som han vill ha.

//Hanna.

Lördag.

Ohja att jag har varit kreaktiv idag :) iaf mer än vad jag brukar.
Sov dock till halv tolv, men efter det.
Först målade jag färdigt stolparna (har bara ett laget kvar), sen har jag sytt en tyg kasse. Så nu behöver mamma inte köpa plast påsar. Sa göra några till oxå. Om vi alla gör någoting för miljön så kommer allt bli bättre, eller hur?

Och hände värsta småroliga saken.
Låg och sov, så började det ringa och jag letade mobilen. Den låg på en stol och vibbran lät så himla högt så jag höll på att få en hjärtattack. Men nå väl när jag hittade den var det ungefär så här:

Hanna: Det är Hanna!! (inget hej)
Andreas: Hej...
Hanna: Oj hej.
Andreas: Vad gör du?
Hanna: Jag letar någonting...
Andreas: Vad letar du?
Hanna: Jag vet inte men det ligger här någonstans, jag ska bara hitta det....... (paus) Vad gör du då?

och så gick det ett tag.

Andreas: Du sa att du skulle leta vidare, vad skulle du leta?
Hanna: Jag vet inte, (insåg att jag inte var riktigt vaken och kom på att jag hade drömt innan) måste ha varit någonting jag drömde bara...

Ja, pappa hade då hört när jag hade pratat så jag kan ju fråga honom vad jag sa. Högt måste jag ha pratar oxå o.O
Malin och dom är och kollar "high school musical 3 nu" jag sitter här med massa folk xD
Ne men skulle först med, men jag gillar ju inte ens dom där filmerna. Varför skulle jag då ens kolla?
Hannes var hit och snackade lite, han som sa åt mig att om jag inte ens vill se den så ska jag ju inte gå och titta. Han är smart ibland den grabben : )
Ska nog hitta på någoting sedan med Malin iaf, får se om någon annan hänger på : ) Sanna är ju hos sin mor, men vi får se :)
Ne nu ska jag och fixa lite till.

//Hanna, måste fixa håret lite.

upp och ned.

upp och ned, ner och opp grisen gal i granens topp.
Shit vilken längtan jag har efter att se barn filmer. Emli i Lönnerberga, Madicken, Lejonkungen ja allt.

Minns ni hur lätt allting var förut när man var liten?
När det största problemet i ens liv var att man bara fick äta godis på lördagar.
Då när allting som var roligt hade ett stort värde i livet, nu har det väl oxå ett värde men inte samma, man klara sig utan det ibland för att tex göra något tråkigt men som är viktigare.

Jag saknar hur vissa saket kändes, tex hur det var att stiga upp på morgonar och gå till skolan. Det saknar jag, man kände sig så stor och...ja hur ska man säga, viktig? Fel ord egentligen men ändå så rätt.
Och jag saknar hur det var när den första snön kom, man nästan letade huset igenom efter kälke och spadar.
Vart tog den tiden vägen?
Heeela alltihopa bara försvann och kommer aldrig mer tillbaka, och vet ni vad. Jag kommer sakna det, jag skämms inte över det heller.

En tid som jag saknar mest det är när jag och min kusin Hannes var små vi var, och är ännu tycker jag, som syskon. Då när vi alltid hade roligt tsm och gjorde bus.
Men vi blev äldre och jag tyckte Hannes var rätt barnslig. Men nu det senaste halv året har jag insett att Hannes har nog vuxit i kapp mig igen. Nu kan man snacka med honom om det mesta och vi umgås nästan lika mkr som förut. Går inte att jämnföra hur det var då med nu. Nu är det helt annorlunda så klart, men vi har hittat tbx till varandra igen.
Om det går några dagar och jag inte har träffat honom, då saknar jag han. Det är nästan så att jag måste köpa vinterdäck till hans cykel så att han kan cykla i vinter till mig : )

//Hanna, ska sova nu och bli på bättre humör till imorgon.


Jaktkurs

Ja då var det den vanliga jaktkurs onsdagen.
Den här veckan var det om rävjakt, rätt intressant den här gången. Bröderna Fjellborg drog skämt båda två idag så friskt.

Kurs ledaren: Vad hette den där lilla fågeln som man jagar i södra Sverige...hmm.. jag minns inte vad den hette...
Fjellborg:Kollibri? Den är ju liten xD

Så där var det ungefär hela kursen idag.
Jo och gissa vilket det mest "effetktiva" rovdjuret är? Svar: Räv!!

Har en sjuk fobi, jag är rädd för rävar. Jo det är sant, och nu har jag fått bekräftat att rävar är farliga. Och varför är dom på första plats, jo för att dom jagar och äter det mesta. Allt från har ungar till ägg och så vidare. Dom är helt enkelt hemska.
Nu behöver jag inte känna mig konstig något mer, för nu har jag fått svar på min räv fobi. Dom är farliga...
Jag skojjar inte när jag säger att jag hyperventilerar när jag har en räv nära mig och inget skydd mellan.
Dom kommer smygande och tittar på en som om man vore en lammstek...
Dom vill bara äta upp en och använda mina kläder som sängkläder åt dens ungar...
Sen använder dom mina skor till badkar till ungarna när dom är små...
 
Okey jag överdrev lite kanske, men jag är rädd för dom. Beror på min farbror som skrämde mig när jag var liten, Tack Torbjörn!

Och på kursen tittade vi en obehaglig film om vondaskott, alltså att man ha haft bössan laddad och av misstag råkat avfyra ett skott. Det kan gå så illa att man råkar skjuta jaktkamrat, dåde människa lr hund.
Ne den filmen var med obehaglig än någon skräckfilm som jag har sett, tänk att bli skjuten av någon av misstag? Ne jag ska inte bli det iaf.
Och när jag satt där på kursen skickade Malin massa skumma mess, jag höll på att börja skratta. Hade världens smile och allt, hoppas ingen såg det iaf ;)

Idag blev det även bestämmt, jag och tjejorna ska åka till Kukkola v47!! :D

//En hungrid Hanna.

Skolan : )

Sitter här i skolan med Sanna och väntar på att draman ska börja. Dom andra har slutat för dagen, bara vi drama queens som är kvar x)

Idag är jag inte kontaktbar, endast msn lr sms så ni vet, om det nu skulle finnas någon som råkade vilja hitta på någonting med mig. Men NEJ det går inte för jag måste plugga till jaktkursen i morogn kväll x)

Nu sitter Sanna här brevid och vill att jag ska skriva här att Hon ä bäst... jaja Sanna, du är bäst!! :D
Hon sitter även och kollar bloggar, själv har hon blogg paus nu, och så kom hon till en viss persons blogg och utbrister "varför ska man ha en blogg om man inte skriver i den!!"
"ojdå... jag skriver ju inte heller..."

Haha nu så sitter hon och byter lösenord på bdb, för att hon hade sånt dåligt gästlösen..
Kanske någon som hackar sig in?
Och vet ni vad ungen gör mer?
Jo det ska jag berätta, hon säger åt mig sitt nya lösen. o.O va fasikken...
 Men jag säger inte åt någon (a) du kan lita på mig Sanna.

Nu ska jag vänta vidare på att draman ska börja.

//en förväntansfull Hanna.

Lördag.

Kära internet dagbok, idag vaknade jag 10.46. Det var otroooligt skönt att sova så länge : )
Steg upp, fick för mig att jag skulle baka, tänkt och gjort. Sa åt syrran att hjälpa mig. Men en sak som vi båda kom fram till var, man ska inte baka när man är nyvaken och heter Romark. Vi satte i sånt som inte skulle i (?) och satte inte i sånt som skulle i... Jaja men det blir vad det blir :)

Ikväll blir det mys, singstar och film :)
Sannas far har försökt ordna massor, han är så gullig han.
Tack Anders :)

Nåväl nu ska jag äta min fil och sen ska jag antinge måla lite lr så ska jag vara ut en sväng ELLER så hittar jag på något annat :)

//en glad Hanna.

Lång dag kan man säga : )

Dagen började ca 06.39 då Tilda kom in till mig och skulle få mig att vakna. Hon var på toa cirka två gånger innan hon gav upp och gick och "läste" lite. Då skrek Zandra åt henne att försvinna så jag hämtade henne till mig, efter det är det rätt suddigt. Vaknade tio och gick och målade i garaget. Halv ett åkte jag, Tilda och Fanny till badhuset.

Vi badade och simmade och dök i säkert två timmar, barn är för härliga alltså : )
När vi hade duschat och skulle byta om fann jag sms på min mobil i liknelse av dessa.

Hanna!!
Hanna!!

De var från Malin x)
Så jag var tvungen att dra på mig kläderna fort som tusan, klä på Tilda och sedan packa ihop allt.
Köpte varsin glass åt barnen och frågade tanten i kassan om det gick bra att dom fick sitta på stolarna där på badis medans jag var och fixade en sak.
Det gick bra för båda tanten och barnen : )

Skyndade mig ner på stan. Fixade det jag skulle och gick tbx till badis. Då fick jag dåligt samvete för att jag hade lämnat dom där, så dom fick en dricka och en klubba för det x)

Sen gick vi till sporthallen och väntade på mor min : )

Hem fort och fixa, sen upp på sporthallen igen och kolla handboll.
Handlade på coop, var till Sanna och fixade lite och sen hem till mig.

Vi spelade Wallstreet igen, men nu var Malin, Zandra, Tobias och Adam oxå med.
Haha blev lite kaos xD

Kort sagt, jag har fixat idag och var och hälsat på någon jag inte först ville men det gick ju bra iaf. Nu är jag trött och ska sova :)

Sov gott och ses imorgon //Hanna.

ps, jo jag har visst ett nytt smeknamn fick jag höra x) snuskhanna o.O

RSS 2.0