Kusin Vitamin...

...sitter här och pratar på om skolan och om allt som här livet till :)
Idag åker jag med Sanna till Tärendö och det ska bli kul! :D

Nu hörde Sanna av sig och jag ska byta kläder och så ska jag över till Sanna :)

Trevlig helg för det ska jag ha!

Sommar regn.

För alla som inte vet det så är sommar regn bra för håret :) och jag räknar att det är sommar regn som faller från himlen just nu. Så nu är det bara att gå ut i regnet och vattna håret allihopa!
  Idag har jag inte gjort något som jag inte ansett ha varit nödvändigt (hemma alltså)
Pratade med min kära farbror om sommar jobb och så här kommer min sommar 2009 se ut.

v. 25 jobba åt PEAB
v.26 jobba åt PEAB
v.27 LEDIG!
v.28 APU i Kebne.
v29 APU i Kebne
v.30- LEDIG fram till skolstart!

Midsommarhelgen är redan bokad, få far jag och Julia ut med kanoten eller med katamarn och firar midsommar med fiske, grillning, troligen regn och förhoppningsvis kämpiga partier att ta sig igenom! Jag längtar väldigt mycket!
Sommarveckorna jag är ledig har jag inte den blekaste om vad jag ska göra. Första lediga veckan där innan Kebne tror jag att det blir Kukkola i alla fall. Så är det någon som har något roligt på G säg till mig oxå! :D
  Nu kallar John Blund att han vill ha lite sällskap bland de rosa molnen och det tackar man inte nej till!

Mitt liv och mina val.

Nu sitter man här igen och ska börja med att göra klart besöksplaneringen och jag är nöjd hittills! Ska kanske förbi moster sen så att hon får bedömma :) Jag är så glad att jag har många kritiker!

Idag hade vi jogging på idrotten. Jag och Sandra gjorde vårat bästa och vi är stolta över det. Haha, kanske ska tillägga att vi var sist tillbaka men vi var mycket snabbare än jag trodde vi skulle vara.
  Vi var även på någon underlig föreställning på folketshus och det var... intressant! Eller inte, men små barnen var otroligt söta i alla fall.

Som de flesta 92:or har jag fått ett brev från pliktverket och jag har läst igenom det. Jag har alltid velat göra lumpen bara för att bevisa att jag kan. Nu är dagen här då jag ska besluta om jag ska söka eller inte. Jodå jag ska söka, det är mest sannorligt att jag inte kommer in men då har jag försökt i alla fall. 
 Jag berättade det åt mamma och hennes enda kommentar är "ja, du är inte som alla andra" men mamma det är faktiskt andra som vill söka också. Och jag ska söka.

Ska även vara och skjutträna någon dag så att jag kan vara till Vittangi och skjuta upp. Är pepp på det, då är jakten räddad för mig i höst! Ska skjuta upp på kula i alla fall senare kan jag ta hagel också men det är inte lika viktigt just nu känns det som.

Nu ska jag ta och skriva färdigt lite och hoppas på att maten är klar snart.

Måndag 25/5

Besöksplaneringen börjar lida mot sitt slut och Hanna känner sig stolt över det. 
Tror det kommer att bli rätt lyckat tror jag :)

I helg träffade jag mammas moster och hennes man. Båda är väl närmare 80 men de är de sötaste paret jag någonsin har sett och det syns på dem att de älskar varandra. Det är något speciellt med dem, jag blir så glad bara jag tänker på dem :)
Om livet ändå vore som i en svart vit film. Man träffar någon och man promenerar ute och blir följd till dörren. Inga komplikationer och inge förhastat. Ungefär så tänker jag mig att mammas moster och hennes man träffades. Fast det var väl inte så kanske men jag tänker mig att det var på det viset i alla fall.
  Frågade även mormor hur hon och morfar träffades, hon berättade att det var på jobbet där hon var kontorist. (samma företag som hennes syster och hennes man drev och fortfarande driver, mammas moster då) Och han var verstadsarbetare. Jag tänker för mycket jag vet men det är så fint när jag tänker mig hur de träffades. Mormor kunde lika gärna ha åkt till Stockholm som alla sina vänner gjorde men hon åkte hit upp i stället och träffade morfar :)

Nej nu måste jag ta tag i min verklighet :)

Kukkola

Nu sitter man här i Kukkola än en gång med familjen.
En begravning och en sväng på stan har man hunnit avklara. Känslomässigt? Nja, jag insåg idag att jag kan stå emot gråt om jag måste vara stark och trösta någon jag älskar. Det gjorde jag idag och jag klarade det.
Nog om det.

Köpte kläder på pojkavdelningen på stadium idag xD
Jodå ibland är det bra att vara liten :)
Gick runt lite på IKEA också med Hannes och Zandra. Vi hade kul tills de försvann och jag hade otroligt tråkigt för jag kan inte titta på saker ännu, tänkte göra det i sommar. Imorgon ska vi ränsa jordgubbslandet, säger de här brevid mig nu!!

Igår hände en lite dum sak, eller korkad egentligen.
Jag skulle peta öronen med sån topz och så lossnade bomullen!! Inne i örat. Pappa blev orolig som tusan att jag inte skulle få ut den och sa åt mig att ringa vårdcentralen, men det hade ju varit pinsamt xD

"öhmm... vad ska jag göra om jag har bomull i örat?"

Men pappa fick ut bomullen till slut och allting slutade lyckligt.
Var även på valpkursen med Akka igår. Akka var inte älds och hon var riktigt duktig måste jag säga. Även om det första jag gjorde var att rammla på henne och hon skrek till... Jaja men vi kommer bli bäst ändå :)

Nu ska jag göra besöksplaneringen och sedan läsa lite till i boken :)

Faaaaaaaaaaan!

Helvetes dag, ja det är verligen så.
Sitter i skolan och har verkligen inte gjort någonting idag, bara nationella i matte. Hoppade över idrotten pga massa dåliga ursäkter. Skulle beställa "Romeo and Julia" och "Flyboys" från Ginza men inte fan gick det och jag är rätt less på det mesta. Håll er borta!!
Fan skojjar inte. Suttit här hela dagen och har massa att göra hemma och livet suger stort nu.
  Jag vill hem, ska packa, skriva på olika saker, på valpkurs och LÄSA!! troligen inte i den ordningen...
Imorgon åker jag till Kukkola med Moster Barbro och Hannes, ser fram emot det. Är dock begravning vi ska på men jag åker inte dit för den skull ens. Ja så lite orkar jag nu bry mig. 
 Ibland får man vara på dåligt humör och man får gnälla på allting.

Nu ska vi fortsätta att vänta på den förbannade lektionen som vi väntat på i 4timmar.

Måndag 18/5 -09

Skola idag och det var riktigt lugn dag måste jag säga, inte för att vi på turism har speciellt mycket att göra annars heller. Men nu är de flesta lärarna med tu3 i Paris... Vi gjorde inget nyttigt måste jag säga, eller vi spelade ju innebandy på idrotten och det var kul.
  Efter skolan var jag, Sanna och Johanna till gymmet men jag hann bara komma inte där så kom jag på att jag var tvyngen att vara till Jakt och Fiske igen så jag tog en powerwalk dit och hörde lite där. Visade sig att det kanske inte är några skytte kurser i vår!! Hur ska jag nu göra till hösten?

Väl hemma åt vi och sedan iväg till Tobbe och Marre. Marre har fyllt TANT så vi var och grattade henne. Var väldigt mysigt att vara hos dem, tror Marre tycker jag är konstig för jag pratade så mycket och fort med henne nu xD, har sina skäl.
När jag kom hem tittade jag och Sanna Twilight och tja vi är så otroliga när vi ser film, vi pratar i princip hela filmerna och komenterar allt. Men vi är lika så det gör inget :) Väldigt, väldigt bra film och ja, jag grät visst en tår som pappa chancade på att jag skulle göra.

Nu sitter jag här och lyssnar gamlar disney låtar (vi sjöng såna i bussen igår så fick lite sån känsla nu) De har så fina budskap och fina texter, mkt finare än dagens disney låtar xD
Det var något djupt jag tänkte skriva men va tusan det försvann... hmm och det var ju så bra.

Jo idag kom jag på en sak.
Hemma bra och borta bra.

Jag hann bara komma hem igår så längtade jag bort igen, någonstans bara. Jag vill inte vara som instängd (fel ordval kanske) här. Jag älskar Kiruna och allt med den men jag vill bort ett tag. Kanske börja fundera nu redan vart jag ska efter gymnasiet? 
  Jag längtar så till sommaren nu, jag vill ha varma och vindstilla kvällar och blommor som luktar så gott att man kommer ihåg gamla minnen från Kukkola. Jag vill ha nya minnen av sommrar och de ska bli mer innerhållsrika än de tidigare även om de tidigare har varit underbara. De finns där inne i mitt huvud och knackar på ibland och jag uppskattar dem :)
Ojoj blev långt det här men kändes så bra att skriva.

Back in Town!

Jodå nu är man hemma igen. Helgen har varit den bästa på länge.
Blev även bjuden på en till inflyttningsfest i juni hos Agge, 80-tals tema :D Vad säger vi? Vi åker va? :D
Borta bra och hemma bra :)

Jag har börjat läst på "när jag hör din röst" och jag läste ut "om jag kunde drömma" på ungefär en vecka. Och jag som inte brukar läsa böcker! Jag läste nästan hela vägen från Töre i boken utan att må illa i bussen och det säger väl allt hur bra den är. 
Den här boken är inte lika... hmm... likadan som den första, men orkar inte förklara varför men den är bra iaf.
  Men en sak boken är så gripande att jag blev så tagen av den när jag började läsa att om inte Sanna och Palle varit med mig (om jag hade varit ensam alltså) hade de hittat mig med helt förkrossad...
Jo, jag var skeptisk till böckerna måste jagt erkänna men jag är glad att jag tog mig i kragen och började läsa dem. Mamma och pappa är less på mig för att jag försökte förklara åt dem om böckerna men de bara skakar på huvudet och sa "du ska bara läsa nalle puh"
Ja, jag är så känslig och pappa och Zandra har mobbat mig hela kvällen för det.

Nu ska jag sova lite upp till skolan imorgon :)

När alla vännerna har gått hem.

Mer säger jag inte <3

En helg som är över.

Nu är helgen slut och vi ska åka hem mot Kiruna.
Helgen har varit toppen, fint väder, trevligt folk och massa skumma kommentarer. Lite svårt med en del dialekter som de har här men what to do till det. Turism har alltså haft representater här i Kalix i helg och det blev lyckat!

Vi är snart tillbaka igen Palle!
Orkar inte skriva men skriver sen när jag kommer hem i stället då lär väl alla känslorna ha kommit på en och samma gång ;)

Söndag morgon.

Broke my heart once and you will get a new chance.
Broke my heart twice and you can die!

Ingen ide att låtsas att du inte vet och prata med oskyldig röst.


Hos Paulina

"Poisen" hörs i bakgrunden och jag funderar på vilka fina vänner jag har, både här och hemma.
 För visst är det så?


I wanna hold you but my senses tell me to stop.

Jess så är det nog tror jag, därför jag inte är med :)

Sanna skulle skriva lite men hon gick på toa. Idag har vi varit med Palle på skolan och blivit klippta och lite sånt, ätit där oxå. Väldigt rolig matsal men ändå, nej nu ska jag iväg och ungås lite :) Jag vet oseriöst inlägg men thats life :)


Kalix

Sitter hos Paulina här i Kalix och lyssnar på när hon och Sanna spelar GH.
Idag har vi gjort luleå, kan säga att jag är för fet för att hitta byxor!! Provade hur många som helst och inte hittade jag några som passade, hade säkert hittat om jag letat ordentligt men det fanns inga som jag ville ha... Jaja så kan det gå när en del gener är starkare än andra :) hittade dock lite kläder iaf. Moster I får hjälpa mig hitta byssor nästa vecka då jag ska till Happis :)

Imorgon ska vi med Paulina till skolan och se lite!! xD

Det gör ont, så ont och det är inte kul. Jag misstänker att jag vet vad det är som orsakar allt men ändå kan jag inte göra något åt det. Eller jag kan, men är det värt det?

04.55

Sitter här med två mackor och ett glas mjölk, ska iväg till luleå om en timme. Shit måste hinna fixa mig ju. Äsch det hinner jag! :)
Först till Luleå idag och sedan vidare till Kalix med Sanna. Ojoj, bara vi inte missar bussen mellan luleå och kalix! Det tror jag nog inte. Ne men nu ska jag äta klart och sedan väcka pappa.

Ps, jag läste ut "om jag kunde drömma" igår. Jag var tvungen så att jag kan börja på tvåan idag på tåget, och ja! Jag grät mig till sömns för att den slutade så fint. Hujja nästan så att jag skämms nu... xD Jag grät som en liten flicka....


Söndag

söndag än en gång, ja jag vet att jag skriver så varje söndag men vad annars?
Idag har det varit en slapp/jobbig dag. Ena stunden var det slappt och sedan var det inte lika slappt.
Var och städade en peab lägenhet och det tog längre tid än vad det brukar göra eftersom jag städade allt nu. Jag har även städat klart mitt rum, varit med Acka och Tilda till moster och gjort slingor i Zandras hår. Vi får se hur det blir med det eftersom jag aldrig har gjort sånt xD
Men igår färgade jag dock mitt eget håt mörk brunt och det blev lyckat tycker jag : )

Nu ska jag iväg och föna Zandras hår för att se hur det blev. (sååå intressant läsning jag vet!

Ju just ja, jag har ju börjat läsa den där boken ni vet, joo jag läser men det går inte så fort så lugna ner er xD

På glaciärvägen 6 E

Skola idag, tre lektioner varav på en hade jag omprov på... gjorde hela provet fast jag bara behövde göra en. Onädigt men jag ville :)
Efter skolan gick jag till Jakt & Fiske och hämtade min jaktlicens så nu har jag "Licence to kill" bara så ni vet... Efter det kom pappa och hämtade mig, skulle igentligen till gymmet men orkade inte så jag följde med pappa i stället. Först var vi på telia och hämtade hans telefon, sedan på ett X antal ställen och jag kan säga att så mycket roligt folk jag hann se och prata med på min dag med pappa är det ett tag sen. Alltså folk jag inte känner menar jag då xD
  I vissa tillfällen stod jag bara där och såg söt ut men det är ju en annan historia. Ska i alla fall börja hänga med på industriområdet med pappa för det är där allting händer säger han. Och pappa känner halva stan så det blir nog kul.

Nu är jag hos Sanna och vi ska se filmer och äta chips (i alla fall jag). Sanna fick mig även att låna en av Twilight. Ja, jag föll för grupptrycket men jag måste ju inte läsa den om den inte faller mig i smaken. Nu ska vi titta film.


Good times are gone forever - two white horses

ligger här på min säng och ska alldeles strax ta upp böckerna och börja plugga till mitt omprov som jag har imorgon. Ska och jobba lite senare när pappa kommer hem. Efter det tänkte jag vara ut och springa lite med Sanna och Akka. 
  Var även till tandläkaren idag och inte hade jag några hål heller :D
Men hon sa att jag måste börja använda tandtråd, och det tycker jag är obehagligt...men men får la börja med det nu då.
Ne, nu måste jag börja plugga.

Just ja, jag ska vara hemma i helg för första gången på 7veckor ungefär!! :)

Tjabba, tjena hallå!!

Idag har Hanna: 

  • Varit i skolan och där hände det inget speciellt. Fick tillbaka mitt historie prov och det gick inte alls bra. Har omprov på fredag säger jag bara.
  • Har varit och simmat/badat med lillasyster, lillkusin och hennes kompis.
  • Pluggat lite lagomt.
  • Ätit.

Nu ska jag ut och springa lite, iaf vara på långpromenad med Akka.



 


Frihet?

Har tränat som fasikken idag och jag har först tränat på gymmet och sedan var jag ut och joggade med Akka igen. 
  Det gick hur bra som helst och hon höll koll på mig när jag gömde mig för henne. Hon får alltid springa lös när vi är på långt avstånd från allt kvartere och likande.
Men vid korpen lådan kom det en man (märk väl jag kallade honom man och inte gubbe eller något annat nedvärderande) med två stora hundar och en liten valp som han hade i koppel. Akka gillar att leka men de här hundarna var inte på lekhumör kan jag säga. De attakerade Akka och jag försökte locka henne till mig, jag försökte med allt och jag tänkte på allt Sanna har sagt men inget funkade.
  De andra hundarna var lite hårda mot Akka och tillslut var hon så rädd att hon kom till mig. Då uppkom denna konversation:

Mannen: Man ska inte ha hundarna lösa.
Hanna: Ne men man ska inte ha hundarna i koppel hela tiden heller. (inte snäsigt sagt alls, bara vänligt)
Mannen: Men man ska inte ha de lösa, hunden kan skada sig...
Hanna: Det är just därför jag har henne lös, så att vi ska träna att hon får vara lös och klara sig.
(mannen går)
Hanna: Men tack iaf. *vinkar*

Jag tar inte alls illa vid. Och att hundarna satte Akka på plats tycker jag är bra. För min Akkis ska inte bli en hund som inte kan vara lös utan måsta alltid vara i koppel och bli tokig så fort hon ser en annan hund. Nej, jag har sett hur lycklig hon är när hon får springa lös och nosa på allting. Man ska kunna lita på sin hund, kanske inte till 100% men till 98% och hunden måste kunna lita på dig. Jag kan i princip ingenting om hundar och Akka är absolut inte den bästa, snarare den sämsta. Och det gäller mig oxå.
  Därför tränar vi, vi bygger upp ett förtroende mellan oss så att vi ska kunna bli så bra som möjliga tillsammans.
Som just när vi är ute på promenad, hon följer mig och jag tittar så att hon inte verkar trött och inte orkar springa mer. Då vilar vi.

När vi nästan kom hem såg jag samma man igen.
Den här gången hade han sin lilla valp lös. Jag såg hur han gick åt sidan så jag inte såg honom och lockade på valpen och satte fast den igen. När han gick förbi mig tittade han inte ens på mig.
  Akka var helt galen och jag försökte lugna ner henne. Hon fick ju inte leka...
Men så gick spännet upp och hon kom lös och sprang så klart till mannen och hundarna.
Jag förklarade att spännet hade gått upp och han sa att det var lugnt.
Hundarna började ju morra och Akka ville leka. Men mannen förklarade hur jag skulle göra så att jag inte skulle bli skadad av någon hund och till slut fick jag fast Akka. Jag tackade och de gick vidara och jag och min Akkis gick hem.

Med det här ville jag bara förklara att med vänlighet kommer du längre. Om jag hade snäst åt honom som jag troligen skulle ha gjort förut skulle det inte gått lika bra.
  Och jag ska fortsätta ha Akka lös när tillfället finns för hon ska kunna vara lös och inte bunden alltid.
För en fri hund (häst, människa, katt you namne it) är en lycklig hund enligt mig.
Men det här är ju bara vad jag tycker, det kanske är helt fel. Om det är fel, snälla säg vad det rätta är så jag inte gör fel :)


5/5-09

Kom hem alldeles nyligt, funderar på att göra klart allt som skulle vara klart idag innan jag åker upp till gymet.. Hmm låter bra det! :D
  Idag har jag inte alls gjort någonting känns det som. Kan ju bero på att jag i princip bara kom till skolan och sedan vände i dörren och gick hem? Kort dag alltså :)

Var även och hörde med Ann om frånvarogrejen, jodå nu har jag okey frånvaro igen. Bra Hanna *klappklapp* det betyder att jag kan åka till Luleå och Kalix nästa vecka och vara till Kukkola veckan där på. Om jag nu orkar, mamma sa att det var inte nödvändigt att gå på den begravningen av många olika skäl. Men funderar på att följa med iaf. Kan ju vara på IKEA om jag känner för det.
  Torsdagen som kommer efter det är ju en helg dag och fredagen är vi lediga då hade det alltså passat att åka dit men problemet är att det är kanske ingen som stannar kvar där över helgen? Äsch så många frågor så få svar, det blir vad det blir helt enkelt!!

Ve och fasa nu ska jag hämta HildingVilding alias Tilda.

Grattis Tomas!! :)


Skulle sätta upp vattenfylda myrar bilder men datorn dampar så det får bli imorgon när jag orkar bråka med den :)

Idag har det varit en chill dag. Var till Tomas efter skolan eftersom han fyller 44 idag, Grattis Tomas!! :D
När vi kom hem var jag, Sanna och min lilla bebis Akka ut och sprang. Hade henne i sele och Sanna tyckte hon var duktig och jag får väl bara tacka och hålla med.
  Visst hon är  inte bäst och det är inte jag heller men vi kommer bli ett bra team det är jag säker på redan.

Sedan lämnade jag Akka hemma och Sanna sprang hem och jag drog ett varv till, stannade vid bron och stod där hur länge som helst och tänkte på allt.
 Bland annat att videkissarna har inte slagit ut ännu, tror det är för att våren kom så plötsligt och de hann inte med. Hur blir det nudå? Ska dom få vara med alls?
Så här kanske det blir i framtiden att allt som växer blandar ihop tider och snart växer det jordgubbar på snön? Nja kanske inte men man kan ju få fantisera lite.

Bestämde mig för att nu ska jag ordna upp allt, det blir så trassligt när man alltid är på väg någostans. Nu ska jag bara se till att alla trådar hittar sin egen trådrulle.
Haha, Sanna tror jag uppskattar det eftersom hon ska vara med mig 24/3 snart och vi vill inte att det blir som det höll på att bli förra veckan, eller hur Sanna? ;)

Neej, nu har Akka fisit.... Hon ligger typ en halv km från mig men jag känner det ända hit... Hojja säger jag bara xD

"Nu gott folk är denna säsong slut och vi syns om två veckor då båtsäsongen börjar" - Leif Romark

Helgen är över och tja, det blidde panik igår lite granna. Var i bastun och hade precis kommit in till stugan och skulle göra eld när Zandra kom in och sa "pappa säger att vi måste åka". Vad ska man säga? Jaja tänkte jag "undra om pappa kan ta fram elverket så jag kan får dammsuga?" haha nej det tror jag inte att skulle ha fått. Men mamma var kvar i bastun så jag fick klä på Tilda och börja packa lite. 
  Anledningen  till att pappa tyckte vi skulle åka var för att det fanns inge snö på myrarna och Villenjokki hade gått upp och vattnet var över bron. Plus en och annan uppenbarelse som han sa sig ha fått, samma som Arthur fick när han blev präst?

Sagt och gjort vi åkte iväg vid 22.25 kanske och det tog väl en timme, en resa som brukar ta en kvart för mig.
Körde inte fort precis och Villenjokki körde jag över själv fast LG erbjöd sig att köra åt mig men pappa trodde att jag kunde det själv och om pappa tror något så litar jag på det. Och jag klarade det så klart :)
Siourubäcken var det en halv meter vatten och så vi försökte inte ens köra över den eftersom de flesta av oss hade kälkar med. Även jag. Vi körde därför över Alavoupiu och där var det nästan som på vintern.  Men när vi kom över sa Zandra åt mig "när du körde över sprickorna rörde sig isen under skotern" "nejnej den satte sig bara" sa jag. "nej... för jag såg att den rörde sig åt varsitt håll" sa hon då.

När vi kom till älven var LG och pappa redan ute på isen. Mamma körde lite fel så LG fick komma och hjälpa sedan körde vi längre ner och där hann jag inte ens komma ner till stranden när jag såg LG pecka åt mamma att köra över det öppna vattnet och när jag kom dit skrek han "kör över men inte i samma spår!!" innan hade jag sett mamma köra över och vattnet bara sprutade. Jag stannade inte ens jag sa bara åt Zandra att hålla hårt i mig sen tröck jag gasen i botten och såg bara allt vatten som skvätte runt om oss och kände hur skoter sjönk ner men oxå hur framdelen av skotern fick fäste i isen och vi kom upp. Körde till mamma som stod längre ute på isen.
  Jag säger bara en sak. När pappa eller LG säger åt en att göra något då gör man det, man tänker inte utan man gör det bara!! För hade jag varit ensam hade jag stannat och tänkte och blivit feg men jag hade ändå varit tvungen att köra över för hur skulle jag annars ha kommit över?

Sedan var det bara att komma bort från isen oxå och samma sak där inget val hade jag bara blåsa på!! LG lärde mig hur jag ska göra nästa gång för att inte få svallvågor under skotern.
23.30 var vi på gården och pappa varvade med skotern som f#n för att väcka hela huset eftersom ingen visste att vi skulle komma hem.
En sak säger jag bara, med min familj får man inte fega och man lär sig att tro på sig själv :)
Därför jag älskar dem <3

Tilda åkte med LG och Akka åkte med pappa. De var så dukitga som inte blev rädda eller klagade <3

1 Maj.

Första maj på dig!
Eller vad säger man?

Jaja men idag vaknade jag halv sju hos Sanna, sov på hennes soffa inatt för det var låååångt hem :)
Igår var vi ute lite grann och träffade folk, det var roligtroligt! Det var hur mycket folk ute som helst igår men vädret var prima och då är allt på topp. 
  Jag och Isak skulle dra till BUUUN igår men vi skulle ju inte till samma så det blev inget, men nu sitter jag i min egen by :)
Tja vad mer ska man säga... Nyss hade jag massa jag tänkte skriva men det försvann.. Hmm.. Jag och Palle hade grymt kul igår med våra små tokigheter, eller huuur? ;)


Nu är det sista helgen i Rajamainen och jag tycker faktistk det ska bli skönt att inte åka dit xD nog för att jag har ett val att inte åka dit men känns som att jag slösar bort solen och det fina vädret men nu är det slut iaf :)

Nu ska stövlarna på och skotern ska ut för sista gången i år (men man vet aldrig kanske man åker mot gränsen sen?) vi får se om jag kommer hem på söndag kväll eller om isen har gått och vi är Strandsatta i Rajamainen :)

RSS 2.0