Du är halvan som gör mig hel.

Sitter hos Jonas och väntar på bussen, som går kvart i sju... Han lämnade mig hit för det blev lite bråttom när han såg att han skulle vara till nå skytte grej kl:18.00. Jaja ger igen genom att äta upp hans kakor. Lyssnar på massa bra låtar som de flesta handlar om föräldraskap. Ibland undrar jag om jag verkligen bara är 17år? Jodå nog är jag bara 17, men bara några månader kvar. Idag har jag varit otroligt lycklig, jag älskar att bara titta på fina saker ibland och du är rätt fin <3 Jag skäms över mig själv just nu ja. Jag är inte så här egentligen, varför blir jag så tjejig ibland? Hujja. Ne snart går bussen mot Lompis oxå. Det som är så bekvämt att "bo" här uppe på stan. Aja nått år till så flyttar jag väl hemifrån, tänkte ställa mig i bostadskö nu. Tar ju ett bra tag att få lgh så hinner fixa det som behövs till det oxå. Nu städa lite åt Jonas och sen iväg till bussen.

I dina ögon.

Du får gärna komma hit och skrämma mörkret. Jag sitter ännu i morgonrock här på soffan och funderar på att taddaaaaa STÄDA. Sov till två lr någon idag, sköööönt. Jag har blivit så trött på senaste tiden. Denna helg har spenderats med Sannapanna. Hade kunnat åka till byn och haft med henne dit ist xD fan, ska fixa den där stugan i Silas så att jag kan fly staden varje helg och "va sig själv för en stund". Bara jag kan övertala ägaren att ge den till mig, lr så ska jag ta över den lite i taget bara. Nej nästa helg bär det av till byn, vara sig om jag åker ensam lr om någon följer. Nu slut pratat om den där byn. Idag kommer Jonas hem. Ska inte ljuga och säga att jag inte har saknat honom, för ljuga är fult. Familjen Annorlunda kommer oxå hem idag. Snöat har det gjort, men vill heller att sjöarna och älven fryser först och sen snö. Annars blir de ju så svaga isar. NU, klä på mig.

Citat "torsdag kväll, det blir väl bubble town som vanligt"

Sanna förstörde mitt spel på mobilen, så nu spelar hon ikapp tills där jag var. Det har hon gjort sen... tolv? Hon lyssnar inte ens på mig, blir lätt arg och svär. (okey säger saken som, din farmor hinner vakna)fult om min farmor alltså... Är detta förstadiet till spelberoende? Hon har även kramp i handen nu. NU LEVER HON DÄR UPPE HÖR JAG!!! Farmor alltså. Själv har man försökt förstå sig på framville på fejjan sen elva eller något liknande. Känner mig trött, skojjig, hungri och tja allmän glad. Imorgon blir det att kratta löv eller något liknande roligt ute på gården. Tänkte umgås med farmor lite innan de åker till min kära by som jag inte kommer att se i helg heller. MEN nästa helg då jävlar! :D Skulle vilja lyssna på vaken i p4 men vill ju inte väcka farmor och zandra. lägg till på TO DO LISTAN imorgon, lyssna p4 tills jag somnar. Tänk först Karlavagnen och sedan vaken, kan det bli bättre natt? Nej jag trodde väl det. Lägg till en skog, stuga och en kamin som smattrar av elden där i. Där har du en perfekt kväll alltså! Åhh, jag längtar till: Rajamainen, folket där, JULIA, skotern, vinter, ringa pappa för att man har fastnat på något väldigt dumt ställe och har PANIK och framför allt min säng där. Den är perfekt, varm och sval på samma gång :) Nu säger Sanna att hon bara ska spela en gång till, Jag tror inte henne. Hon ljuger jag vet, jag kommer aldrig bli av med henne, aldrig. Och ska jag vara ärlig så tror jag inte att jag vill bli av med henne heller :) <3

RSS 2.0