När hoppet försvinner.

Jahaa jaja då missade man en lektion helt i onödan då. Får vara och snacka med Jan-Åke sen om vad dom gjorde på retoriken...

Har hål till halv två nu och jag tog ju och stannade hemma ist för att vara på retortiken så har varit duktig och borstat Akka och sen var vi (jag och Akka så klart) på en promenad. Hm tills idrotten börjar ska jag väl ta och... jaaa.... hmmm.... städa mitt rum? Spelar ju ingen rull nå mer om hur ofta jag städar för det är ändå lika stökigt sen till kvällen!!!
Ska höra vad min älskade Sanna håller på med kanske? Nja kanske ska bespara henne att se på mig nu...
Föresten så skulle hon plugga till något prov. Det borde jag oxå.



Ingen idé att gråta över spilld mjölk, det är bara att bita ihop och ge igen.

Söndags morgon!

Ja igår så var det Malmia med alla 40 plusare, Johanna och Jonas. Men det var kul det Tullamore Drew skulle spela och det blevuppskjutet ca 2h på grund av att en säkring gick. Jonas skulle upp och jobba kl 05:00 så vi gick lite tidigare och hann inte se hela showen.
Maten var goood och trevligt sällskap :)

Gjorde just LK:s passerkorts test och blev underkänd medtyp fem fel... Haha vi skyller på att det är söndag morgon och får göra om det senar så jag klarar nog det då.

Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag och Sanna och Akka gå ut på långpromenad med choklar och kakor som färdkost! Är så fint väder där ute!! :D

Inne på sitt18:onde år!

Ja då har man hunnit fylla arton sen jag skrev sist!
Hade en mysig födelsedag med fika, presenter, rim och så klart dom bästa människorna jag vet!

Mamma och Zandra hade planerat att jag skulle få ha ballonger, serpentiner och fiskedamm! Men blev inte riktigt barnkalas för jag kom hem för tidigt... Men det gör ingenting för Zandra hängde upp ballongder och serpentiner i alla fall :)

Min moster Ingrid hade skrivit ett rim om mig, höll på att börja gråta när jag läste den, var så rörande <3
Fick även en symaskin, en klocka, hudvårds grejer, pengar och så klart fick jag Buddy holly biljetter av Sanna, Johanna och Paulina!

Så nästa vecka bär det av till Skellefteå, åhh va kul det kommer att bliiiiii!! :D:D

Tack allihopa som har grattat mig!

Nu sitter jag i morgonrock på jägaregatan och ska börja klä på mig snart. Ska på stan och fixa lite och fixa lite. För ikväll är det malmia för mig och Johanna L och alla över 40år tyo ;) Ne skoja bara Jonas ska med och kanske några till som inte har passerat 30!

Grattis världens bästaste Hannes!

Idag är ingen vanlig dag för det är Hannes födelsdag! :D



Du må fylla 15år men du kommer alltid vara min "lillebror" som jag alltid kommer att ta hand om <3

9 dagar kvar.

Trallallalla, Sanna påpeka just att jag inte skriver alls här nu för tiden..

Ja vad ska jag skriva.

Igår när det var bakylledag så är det självklart att Hanna inte låg i sängen och ojade sig, Nejnejnej. Jag och Jonas var så duktiga så och städade lägenheten på Jägaregatan. Om ni skulle ha sett hur smutsigt vattnet var när jag hade dammtorkat allting så skulle ni ha blivit äklade! Och vi städade verkligen ALLT oxå, även bakor ugnen. 

Ja det var min söndag. Resten av helgen har mest spenderats på Folkets hus och ordnat och donat eller vad jag nu gjorde. Fredagen ville jag mest hänga mig själv i entrén... Men det blidde bättre där mot kvällen.  det blir alltid värre framåt natten!

Nåväl, nu hoppas jag på en lärorik lektion som vi kommer ha med Göran J, fast vi vet alla att vi inte gör någonting på hans lektioner...

RSS 2.0