Bloggstopp.

Bloggstopp råder på denna blogg till och med den dagen jag får lust att skriva igen :)

Hela jag luktar som dig och jag gillar det.

Händelserik helg.

Nu är jag återigen hemma, dock bara för två nätter. Eller en natt hemma sedan inte hemma :)

Kebne var otroligt roligt! Kan nämna några guldkorn.

Mia :)
Personalen i Keb!
MATEN!
har ätit konstant i två veckor.
Smörja skor
Vandringar
När Mia besegrade fjället,
kom upp på Sveriges topp gjorde hon!!!
Bageriet
Turister,
tro det eller ej men jag gillar dem
Min och Mias bildspel, hade bildspel om Kiruna inför fullsatt lokat. Alla var nöjda och lite chockade att vi var så bra :)
Bra kritik från THA MAN! Kan leda till sommarjobb där uppe nästa år.

Allt har varit i princip kul och någorlunda lärorikt. Två veckor gick väldigt fort men jag kände sista dagen att nu ville jag hem. Kanske för att jag viste vad helgen skulle innerbära.

Vi flög helikopter hem, våra handledare bjöd oss på det. Tog ca 7min och hade vi gått hade det tagit 4h. Så ja, det uppskattades när fredagen kom. Mia och jag fick var sin chocklad tårta från bageriet eftersom vi är så duktiga ;)
I Nikka väntade Jonas på mig och vi åkte hem till mig och jag packade ihop mina saker, duchade och chillade lite. Sedan bar det av mot Kukkola. Vi åkte vid nio härifrån och var väl framme vid ett. Kan säga att stämningen var lite spänd en aning när vi kom dit. Men för att kortfattat nämna allt, den stämningen försvann.

På lördag fyllde moster år så vi var till henne i Ekfors och grattade henne. Vi åt gott och drack gott, eller inte så gott iaf, var på safari, bastade, (några) nakenbadade, (samma pers) åkte vattenskidor eller försökte iaf, jag åkte båt med kära Kusin, åkte på båtsightesing med Hannes, Jonas och Zandra och där i mellan hände det mycket men lite måste vi hålla hemligt.
En sak är klar åtminstånde, min familj är inte normal och någon passar in i min familj :)

Vi åkte hemmåt till Kukkola vid 23 och när vi var framme smet Akka så jag och Jonas var ut och letade henne, hon kom och försvann hela tiden och vi hittade en igenkotte. Sedan blev någon väääääääldigt trött och vi gick och sova. 
 Och idag var vi på IKEA och letade saker till Jonas lgh, hm det var ju intresant i alla fall.
 
Idag åkte vi hem igen och jag har glömt mobilen i Jonas bil så det är ingen idé att försöka få tag på mig. Nixpix nu sova imorgon Sanna :)


RSS 2.0