Lat dag

Idag har inte mycket blivit gjort, alls! Var i skolan en timmer och sedan åkte jag hem. Hade nämligen UF hela dagen men vi har inte kommit på nått ännu så det blev ju inget gjort. Men vi är på väg att komma på någonting bra! Tror jag... Men men men, jag har röstat idag! Och det var intressant. Har städat här på jägaregatan iaf och nu väntar jag på Jonas så vi kan fika hemma på moränvägen med de andra oxå.

Oj så intressant liv...

ett stycke biff

Hörde just nu att min andra hälf kom in genom ytterdörren, vilket betyder att vi ska ut med hunden och jag måste alltså lämna min sköna säng som jag har tillbringat tiden i sen middagen. Skrivit och skrivit och kollat facebook. Jag älska facebook. Jag älskar verkligen facebook, där får man veta allt. Och allt på facebook är sant. Eller tja det var väl det som det inte är?
Herre min gud så skön den här sängen är just nu, bara täcket på så hade jag somnat för länge sen. Men nu som skrivet, ut med hunden!

Tiden har satt sina spår

Kanske är det på grund av alla gråa hår som man nu sitter här med en ny omgång färg i håret? Eller är det bara utav ren utseendefixering som man håller på att sätter massa kemikalier i sitt stackars hår. Frågorna är många, om bara svaren hade varit lika många?
Någon påpekade att man misshandlar sin blogg om man inte matar den med information om vad som händer nu för tiden. Därför ansåg jag att nu är det dax att ta tag i den här saken. Och man kan väl inte mer än hålla med om att tiden här på bloggen inte riktigt har hållt samma fart som den i verkliga livet.
Men nu, ja nu precis nu. Så ska jag åtminstone skriva en liten rad någon gång då och då här.


RSS 2.0